Homemade Kruidenroomkaas

Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Gang Borrelhapje
Keuken Nederlands
Porties 4

Equipment

  • Zeef
  • Kom
  • Schone theedoek

Ingredi├źnten
  

  • 1 bak volle kwark ik gebruik kwark van de Aldi
  • Peper ik draai 21 keer met de molen
  • Zout ik draai 15 keer met de molen, minder zout? draai 3 keer. en voeg wat cajun kruiden toe voor de hartigheid.
  • 3 eetlepels ongeklopte slagroom
  • 1 flinke bos peterselie ik knip het vers uit de tuin.
  • 1 flinke bos peterselie en bieslook voor een mix ik knip beide uit de tuin.

Instructies
 

  • Leg de zeeg in de kom.
  • Leg de theedoek in de zeef, en schep de kwark erin.
  • Knoop de theedoek dicht en zet een nacht in de koelkast.
  • Na een nacht is de kwark roomkaas geworden.
  • Schep dit over in een schone kom, en meng de kruiden erdoor.
    Knip de peterselie erboven en roer goed door elkaar.
  • Laat de kruid goed intrekken voor het lekkerste resultaat.
  • Enjoy !
Trefwoord beleg, salade